Анита Мейзер излиза от затвора и познайте…. отива отново на "Мисис Свят"

Анита Мейзер излиза от затвора и познайте.... отива отново на "Мисис Свят"

 

Този път Мейзер няма да е участничка, а ще помага за организацията. Преди това ще се нагърби вероятно и с провеждането на “Мисис Свят България”.

Самата силиконова бомба е дала съгласието си за участие в организацията на конкурса, когато излезе от затвора.

След като бе върната до доизлежи 40 дни в килията заради решението на Върховния съд, на Анита ѝ се наложи да чества трети рожден ден зад решетките.

Навръх празника от “Мисис Свят” ѝ напомнят, че трябва да потвърди дали ще се включи в организацията на конкурса тази година, вероятно като мениджър на участничките.

“Надяваме се, че си добре. Пиши ни кога си на линия за “Мисис Свят”, напомня за себе си Дейвид Мармел — президентът на организацията “Мисис Америка”.

Това е първият конкурс за омъжени жени, който се концентрира върху над 70 милиона омъжени жени в САЩ. Всяка от състезаващите се за титлата 51 дами е на възраст от 20 до 50 години. След спечелване на конкурса победителката получава право да участва в световния конкурс “Мисис Свят”, както се случи и с Анита Мейзер през 2014 година. Тя разбуни духовете с участието си в конкурса, когато представи България.

Докато Дейвид прави планове да ангажира силиконката, Анита отбелязва в тесен кръг в килията на Сливенския затвор с отбрани гостенки личния си празник. Затворничката, която е на стриктен пост, е поискала веганска торта с плодове и този път е помолила да няма шумни джамборета. Анита има по-малко от две седмици да стои заключена, като се е отказала от възможността да претендира за предсрочно излизане, за да не утежни положението си, коментираха адвокатите ѝ.

“Ако поиска предсрочно условно, може да ѝ дадат още година, че и повече пробация. Да ходи на срещи с инспектори и други подобни работи… Няма смисъл. Ще стисне зъби, ще издържи и да се свършва”, поясниха обстоятелствата те.

Стотици поздравиха силиконовата миска виртуално за специалния ѝ празник, давайки заявка, че черният инцидент от живота ѝ ще бъде забравен и простен. Сред малкото останали приятели на Мейзер е и плеймейтката Златка Димитрова, която не пропусна да се подмаже на заможната силиконка за празника.

Източник: zajenata.bg