Софи Маринова с изненада за Преслава

Софи Маринова с изненада за Преслава

Софи Маринова с изненада за Преслава 5 (100%) 1 vote

Софи Маринова подготви изненада за Преслава

Софи Маринова очаква с нетърпение сватбата си с Гринго. Преди дни двамата станаха съпрузи пред закона, но същинското празненство ще бъде утре.

Младоженката е в трескава подготовка за паметното събитие. Тя се похвали, че вече е избрала подарък за кумовете си Преслава и Павел. Булката сподели в социалните мрежи, че до деня на сватбата ще запази в тайна какво точно е купила на своята колежка, тъй като желае да я изненада.

Ромският славей публикува снимка с подаръците за Преси и Павел, като намекна, че не е забравила и малката Паола. Преди дни дъщеричката на пайнерката стана на половин годинка.

Софи Маринова е трескава подготовка за сватбата си. Още вчера тя е посетила известен столичен салон за красота, за да се разкраси за най-щастливия ден в живота си. На празненството ще присъстват голяма част от колегите на Софи Маринова.

След подписа в гражданското, певицата отпразнува събитието с най-близките си. Но още тогава заяви, че се задава още една сватба.

Напоследък се забелязва подобна тенденция при голяма част от родните знаменитости. Антония Петрова също вдигна две сватби. Това лято тя се венча за любимия си в Гърция, а миналата седмица двамата направиха и сватба в София.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com