Анджелина се завърна по-красива от всякога – крака до небето и талия на оса (Снимки):

Анджелина се завърна по-красива от всякога - крака до небето и талия на оса (Снимки):

След като на няколко пъти бе на ръба на оцеляването и на границата на силите си, Анджелина Джоли най-сетне направи така желаното от всички завръщане. Актрисата възхити с изящната си фигура и дефилира като истинска богиня на премиерата на най-новия филм с нейно участие – втората част от филма “Maleficent”, където си партнира с Ел Фанинг и Мишел Пфайфър.

На премиерата Анджи бе облечена с ефектна черна рокля.

44-годишната актриса зарадва публиката с тънката си талия и изящни крака.

Анджелина и Мишел Пфайфър

Джоли вече спокойно може да напише книга, наречена „Как да носим черно” защото се оказва, че този цвят й е един от най-любимите. През дългата си звезда кариера тя редовно се появява на червения килим изцяло в черно. Което контрастира и подчертава белотата на кожата й.

Анджелина Джоли черна рокля

Скоро се състоя премиерата на лентата „Maleficent: Lady of Darkness” и образът на Анджи изцяло „мрачен” бе истинско попадение за такова събитие. Тя се появи с черна коктейлна рокля с корсаж и дълбоко деколте на публичното място. Тоалетът  подчерта изящната фигура и дългите стройни крака на холивудската звезда. А тя определено се чувстваше на висота в дрехата си, усмихваше се и с удоволствие отговори на всичките въпроси, зададени й от журналистите, предават от showdream.org.

Мнозина отбелязаха, че бившата съпруга на Брад Пит изглежда възхитително в тази малка черна рокля.  А тези, които се притесняваха за здравето й сега са спокойни, че любимата им актриса въпреки проблемите, които й се изсипаха в последно време е успяла да се възстанови и е готова отново да се върне на големия екран.

Източник: zajenata.bg