Благой Георгиев иска цяло състояние за луксозната си къщата

Благой Георгиев иска цяло състояние за луксозната си къщата

Благой Георгиев иска цяло състояние за луксозната си къщата 5 (100%) 1 vote

Благой Георгиев иска цяло състояние за луксозния си имот в Горна баня

Благой Георгиев от месеци продава луксозния си дом в Горна баня. Но желаещи да се сдобият с него, няма. Бившият футболист иска 1,4 млн лв за палата си. Къщата е с обща площ от 450 кв.м. Разполага с две огромни тераси, два дрешника и собствена сауна. Съществено предимство е локацията на имота. Той се намира в район с добра екологична обстановка.

Но дори тези екстри се оказаха недостатъчни, за да се намери купувач за имота, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Джизъса построи огромната къща през 2010 година. Известно време той живя там с майката на първите си две деца – гимнастичката Христина Витанова. Към настоящия момент Благой Георгиев живее под наем в квартал Бояна заедно с любимата си Златка Райкова.

Вероятно той се е отказал от ползването на къщата заради високите разходи, които предполага нейната поддръжка. Публична тайна е, че финансовото състояние на Джизъса не е цветущо. Заслуга за това има не само липсата на ангажименти за футболиста, но и разводът му с Есмер Омерова.

Ако се вярва на слуховете, татарката е разорила нашенеца. Освен с материални придобивки, след развода тя успяла да се уреди и със солидна месечна издръжка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com